Fattat

Nu är beslutet fattat. Det fick bli Rännebackens förskola. Trots att den låg näst längst bort. Ängsgårdsförskolan låg för övrigt inte närmast. Det fanns en till som låg ännu närmare. Det är dock ganska klurigt för oss att räkna ut hur många timmar hon ska vara där. Just nu utgår vi ju från älsklingens arbetstider men vi vet ju inte hur mina kommer se ut. Så vi kanske kan hämta tidigare. Som det ser ut nu så kommer vi behöva ha lillskruttan på dagis i 52.5 timme varje vecka. Och då är det ett tajt schema där älsk inte har tid för några förseningar. Så jag hoppas innerligt att mina tider bli lite smidigare. Som tvåa valde vi dagiset som jag förälskade mig i. Det i Frennarp. Men men. gör inte så mycket om det blir Rännbacken. Tycker det verkar rätt mysigt där.
 
 
Förutom dagisplanerande och ansökande så har jag experimenterat med middagen. Vi har hämtat ut älsklingens stationära dator. Lämnade in den igår eftersom den fick frispel under dagarna vi var i Stockholm. Den bytte lösenord medan vi var borta (?????)! Vi har desstom smakade daims nya glass med jordgubbssmak. Det var helt okej. Men jag tycker nog den vanliga med vanilj är godare. 
 
Jaha. Det var allt jag hade att komma med. Har liten baby här som vill sova. Och det kan man ju inte göra utan den traditionella kvällssnutten.
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0