Vad vore livet utan fantasi.. Mindre skräckinjagande kanske?

Igår var jag verkligen inte på mitt soligaste humör. Den jäkla kulan till piercingen gick upp. IGEN! :@ Och inte gick det att skruva tillbaka den heller så jag tog och kokade mina andra smycken och bytte. Trots att man egentligen ska vänta i en månad innan man gör det men jag har ingen lust att bråka med den där kulan i 4 veckor till. Så nu har jag ett litet smycke som åtminstone sitter på plats. Dock uppskattade inte min läpp det eftersom det var typ dubbelt, närmare trippelt, så stor i morse. Men men, nu har svullnaden lagt sig. Antingen pillar jag på den i sömen eller så sväller det upp på natten för att jag ligger ner. Nåja, det var det.
 
Det var förövrigt bara det ena irritationsmomentet. Det andra var Malva, som var svårare än vanligt att lägga igår. Det tredje irritationsmomentet var min underbara, kära sambo som inte var så underbar. Efter att ha kämpat med Malva i 1½ timme och äntligen hade lyckats lägga henne så kröp jag själv ner i sängen. Då tyckte Mattias det var ett utomordentligt bra läge för att högt börja snarka och prata i sömen:
 
"Zzzznark, Zzzz.. Jaaah! Jaaah vet! PRRRR! (pressade ut luft mellan läpparna) ZzzzZzzznark!".
 
Malva uppskattade det definitivt inte.. Grrr! Fast det gick hyfsat snabbt att få henne att somna om. Så efter det fick stackars Mattias stå ut med att jag knuffade på honom så fort han gjorde minta ansats att ge ljud ifrån sig. Haha, men jag tror att sov rätt bra ändå. :)
 
Igår läste jag förresten ut Beautiful creatures. Jag kan förstå att folk tycker den är väldigt lik Twilight. MEN... Twiligt är avsevärt bättre. Inte för att jag tyckte boken var dålig, jag kommer läsa resten av serien också eftersom jag redan läst första. Men som sagt, den är inte i klass med Twilight som jag troligtvis kommer läsa fler gånger än denna serie. Å andra sidan har jag ju bara läst första boken så det återstår ju några som kan ändra min åsikt. 
 
Det var det, nu ska jag försöka övertala en övertrött bebis om att hon behöver somna. Känner mig lite trött jag med. Promenerade bort till Eurostop idag. Införskaffade lunch på donken eftersom jag ansåg att jag fick det när jag ändå gått hela vägen. Sen var jag naiv och trodde jag skulle orka en glass från city gross. Eller, tekniskt sett så orkade jag den. Men tappade suget på slutet eftersom jag lyckades inbilla mig att det var insekter i glassen (???). Det är bara en tidsfråga innan jag blir en sån där knäppis som behöver spärras in eftersom jag inbillar mig så mycket. Som igår när jag skulle sova, då fantiserade jag ihop/dagdrömde att Mattias skulle bli galen och försöka mörda mig och Malva. Det är inte alltid underhållande att ha en livlig fantasi. -_-
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0