Uuuuusch!

 
Usch vilken mardrömsnatt vi har haft. Från 22-23:30 så väckte Malva mig 3 gånger. 3 gånger på 1½ timme. Det mest tragiska med det hela är att efter midnatt blev det bara värre. :( Har med andra ord blivit extremt lite sömn i natt. Uscha! Blev inget gym idag heller, ville passa på att sova den lilla stund jag fick. Tror jag ska ta och börja boka en senare tid så jag hinner dit oftare.
 
Nåja, eftersom det inte blev något gym fick det bli en promenix igen. Gick dock inte hela vägen till Eurostop idag utan nöjde mig med Stenalyckan. Gick in på någon barnaffär och sneglade på bilbarnstolar. Goodie. Kvinnan som visade dem och informerade mig var så himla trevlig att jag fick lust att köpa en stol där och då, hehe. :) Men men, ska nog ta ett snack med babyproffsen också och kanske affären ute vid flygstaden. Tror inte priserna varierar så mycket men det skadar ju inte att skanna efter reor. :P Dessutom har ju inte alla affärerna alla sorters stolar heller. Det är förvisso inte aktuellt för oss att byta förrän om typ en månad men jag vill vara ute i god tid så vi redan har en stol när det är dags att byta. Dvs vi byter i samma veva som lillkusin nr 2 föds för då behöver ju Ida och Mice få tillbaka babyskyddet. Jag måste medge att tajmingen är rätt så bra. Under förutsättningen att lillkusin2 inte tittar ut för tidigt förstås. 
 
Nåja, det var det. Ska väl försöka övertala Malvis igen om att hon faktiskt är trött. Trots mardrömsnatten så har hon sovit ca 10 minuter idag. Knasfia!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0