Onsdagsmeny

Idag är det tvättning som står på menyn. Senare ska vi till bvc. Förutom vägning och mätning är det läkarbesök, de ska undersöka hur Malva utvecklas. Jag är dock inte särskilt orolig eftersom hon är tidig med utvecklingen. Det som de ska titta på idag kunde Malva redan vid förra besöket. :) 
 
Mellan tvättningarna jagar jag bärselar eller sjalar. Vi behöver verkligen det. När vi är ute och går så vill ju Malva gärna vara i famnen nu, men man orkar ju bara bära runt på henne ett tag sen blir det för tungt. Så därför letar jag nu efter bagagnade. Har eventuellt redan hittat en sjal (tog typ 5-10 minuter, hejja facebook!) så det blir kanske en sån. Jag hade hellre haft en sele, men sjalarna tar ju mindre plats och är dessutom billigare. Har undersökt hur de ska knytas också och det verkar inte vara så svårt som jag inbillat mig. Goodie! 
 
T'änka sig att det bara är en vecka tills vi åker upp till jämtland. Eller 8 dagar för att vara exakt. Ska bli skoj men jag är lite nervös inför bilresan. Sen kommer det bli så himla dyrt också, och inte blir det bättre när vi kommer hem för då ska vi lägga ut en mindre förmögenhet på en bilbarnstol, vägrar köpa det begagnat från någon främling, stolen kan ju vara krockad liksom. Inte okej! 
 
Nåja, det var det. Nu är det dags att ta itu med tvätten igen, Passar på medan lillskruttan sover. Tror det var slitsamt att vara på djurparken igår. Malva sov till 7 (jag vaknade före henne vilket inte händer särskilt ofta), och sen slocknade hon igen för 30 minuter sen. Skööööönt för då får jag roa mig med tvätten ifred. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0