Mrs Nervsystem är ett praktpucko!

Gaaah! Jag vill sluta amma. NUUU! Helst redan igår! Det gör så himla ont igen. Är över en timme sen jag ammade så jag tycker att det inte borde göra ont längre men det håller inte min nervsystem med om. Vilken idiot! :@
Och nej, jag har ingen vettig förklaring till varför mitt nervsystem har samma titel som en gift kvinna. Jag skrev faktiskt "mr" först men det blev ju alldeles för knäppt. :P
 
 
Idag ska jag tvinga oss in till stan. Har egentligen bara lust att slappa i sängen och inte ens gå utanför dörren. Men men, lillskruttan blir 6 månader idag och jag vill göra hand och/eller fotavtryck. Gör jag det inte nu så kommer jag ångra mig under en väääldigt lång period. Typ för alltid.
 
 
 
Glömde förresten skriva hur det gick hos bvc. Lillskruttan är nu 68cm lång och väger 7120g om jag inte minns fel. Hon är kärnfrisk och snabb i sin utveckling. Om jag är stolt? Hihi en aning. Vår lilla baby har visst lysande gener! :D Okej då, utvecklingen har väl inte enbart med generna att göra. Men det hindrar mig inte från att skryta om vår lilla skitunge som verkar tro att hon är 7-8 månader och inte bara 6 månader. :)
 
Nåja, jag borde kanske tvätta håret om jag ska på stan. Egentligen struntar jag fullständigt i om det är skitigt, men jag lär väl vara för trött för att göra det efteråt och jag har ingen lust med att inviga helgen med att det flyttar in skadedjur i barret. Okej, så illa är det kanske inte.
 
Blir eventuellt marknadsbesök. Jag har fått nys om att det är någon marknad här i Halmstad i helgen. Plus att det är långåsmarknaden i helgen. Mattias var dock inte sugen på att åka dit så vi får väl se om jag är elak och tjatar eller inte. Lär väl ändå ångra mig om jag åker dit för det brukar alltid vara trångt och fullt med människor där. Och fullt med en massa äckliga rökare *spyr lite*. Å andra sidan kan man ju inte låta de förbaskade skorstenarna styra ens liv. En vacker dag uppbådar de kanske tillräckligt med intelligens och empati för att sluta med såna dumheter. Jag hoppas i alla fall det. 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0