Jobbigt

 
Gaaah vilken jobbig natt det varit. Malva klarar verkligen inte av om man ruckar lite på rutinerna. När vi kom hem igår blev det amning och sen i säng. Till vår stora förvåning var hon inte ens nära att somna på vägen hem. 
Sen när vi lagt oss hade jag som vanligt svårt att somna. Slutade kolla klockan vid 22:30 nångång. Och runt 23:30 satte skrikandet igång. Gång på gång ville hon ha nappen. Hon nöjde sig ju med den och fortsatte "sova" varje gång så jag lät henne ligga. Fast efter 5-6 gången inom loppet av typ 15-20 minuter så tröttnade jag och plockade upp henne. Det blev amning igen och hon slocknade ganska snabbt. Antar att det var närhet hon behövde för att somna lite djupare. Jaah jösses, det är inte lätt att vara liten. Men det är inte lätt att vara stor heller. 
 
Sen vaknade jag vid 5 i morse, somnade om och vaknade igen när Mattias klev upp. SEN väckte Malva mig igen strax före 7. När jag pallrat mig ur sängen tyckte hon det var läge att somna om igen. Busunge! Kanske ska inviga bodyn som vi fick igår? ;)
 
Har dessutom drömt en massa konstigt i natt så jag var alldeles snurrig när jag vaknade. Men det kommer i ett eget inlägg.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0