Intervallerna

 
Malva fortsatte på 2 timmars intervallerna i natt. Fast sista gången gick det bara 1.5 timme efter att jag lagt henne för hon jagade upp mig vid 5:30. Misstänker att hon vaknade av Mattias alarm men det gör ju inget. Hon var tapper oich höll sig vaken till 7 sen däckade hon igen och jag gjorde henne sällskap. Så vi fick sovmorgon ända till strax före 10 då det var någon (inte för att nämna några namn men.. Mice...) som ringde och väckte Malva som i sin tur väckte mig. Men men, vi har ju fått sova i alla fall. Har jag riktig tur blir det en tupplur på eftermiddagen med och då är jag fit for fight inför natten. :) 
 
Gruvar knappt alls nu, känner mig mer förväntansfull. :) Vädret är väl både bra och dåligt på samma gång. Vi har fått regn. Det är skönt att det är svalare ute så inte bilen förvandlas till en bastu. Och så länge det bara regnar lite så är det väl okej, men jag har problem med ösregn. Tycker det är så obehagligt att köra i det och jag är livrädd för att jag själv eller någon annan i trafiken ska få vattenplaning. Men men, det är ju bara att köra försiktigt och hoppas att antalet idioter i trafiken är begränsat just idag. 
 
Nåja, nu ska jag käka en tidigt lunch. Makaroner. Är svinhungrig och eftersom vi tömt kylen här hemma så var det väl ungefär det enda ätbara vi hade. Makaroner, potatis, grädde eller lök. Eller ris, men det åt vi igår, så heja pasta! Pasta ftw! Jaja, begreppet är helt ute men det är ju jag med så det blir ju passande. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0