Inte som planerat

 
Hade tänkt baka och städa och hålla på idag. Ursprungsidén var att påbörja processen med att sätta upp hyllor/skåp i köket eftersom vi behöver mer förvaring. Bakvägsmässigt skulle det bli mumsiga vaniljsbullar. Men så blossade min kroniska lathet upp så det fick bli sockerkaka. Inte särskilt snällt eftersom Mattias inte ens tycker om det. :S Men men, jag SKA baka bullar. Ikväll kanske. Eller i morgon. Inte kan jag skylla på Malva heller för hon är redan inne på sin andra tupplur för idag. Tar troligtvis igen sig sen igår. 
 
Vi har nu fått hem barnstolen som vi skulle låna. Den blev en hitt. Malva tyckte det riktigt skoj att vara i höjd med bordet. Det är något magiskt med att ha småbarn vid bord. De blir liksom så rena och tomma på nolltid. Om inte man tycker om att ha alla saker på golvet förstås för då hamnar de ju där förr eller senare. Just nu drar Malva till sig saker, smakar lite på dem och slänger sedan iväg dem. Med undantag för när hon tappar sakerna. 
 
Nåja, det var det. Så så livat har vi det här i Vallås. Min debatt på det där forumet pågår fortfarande. Läst över 14'000 och har över 400 inlägg. Goodie. Tror dock folk börjar ledsna nu så tråden dör nog snart. Lika bra är väl det. Det är ju bara förlika sig med att det inte finns någon riktig orsak och att de som kör som tokar helt enkelt är intelligensbefriade. Med undantag för de som kör utryckningsfordon då (varför skriver jag "uttryckningsfordon" varje gång jag ska skriva utryckningsfordon"? Nån sån vill jag verkligen inte ha på vägarna!). 
 

Bilder från torneringsgrejset kommer väl ngn dag också. Ni vet ju hur det är.. Jag har ju så fullt upp med att vara lat. :) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0