Hemskheter

Igår skrämde Malva oss rejält igen. Det var i klass med den gången vi fick åka på akuten. Jag var på toan och rengjorde min piercing när jag plötsligt hör ett skrik. Alltså inte ett "skrik" skrik, utan verkligen ett SKRIK. Det var ett nytt skrik som jag inte hört förut, ljuden var korta, höga och rejält snabba. Jag slängde iväg det jag höll på med och rusade ut. Mötte Mattias som berättade att Malva ramlat ur vår säng. Jag blev så rädd. Fick hålla henne en liten stund, hon bara skrek och skrek. Sen trodde jag att jag skulle få en hjärtattack när jag upptäckte blod på hennes huvud. Men så insåg vi att blodet kom från mig. Jag hade råkat göra illa mig själv när hon började skrika så det var min piercing som blödde. Sen fick Mattias ta henne igen så jag kunde ringa 1177. Malva svimmade aldrig och kräktes inte (mer än vad hon brukar göra alltså) så vi skulle bara vara hemma och hålla koll på henne. Störa hennes sömn med jämna mellanrum för att kolla att hon reagerade osv. 
 
Så det blev en sent kväll igår. Jag somnade ungefär vid midnatt. Malva blev ju pigg igen efter fallet så det tog tid att lugna ner både henne och oss själva. Men men, det tycks ha gått bra. Hon har fått ett märke i pannan men värre än så är det inte. Jag hoppas dock att jag aldrig någonsin behöver höra det där skriket igen *ryser*. 
 
Idag ska vi iväg och prova en bärsele. Jag la ut en liten annons på facebook och det är faktiskt lite lustigt. Av alla som svarade så lyckades jag, utan att veta det vid tillfället, välja ut den som fanns i Vallås. På samma gata som vi bor på, haha. :) 
 
Näe, nu ska jag pyssla om min blivande 6 månaders baby (i morgon) som spatserar omkring i gåstolen här hemma och säger: Maaah MÄÄÄH! Aaah aaah! Bbaaabbaaawaaah! :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0