Förändring

Ja förändringens vinder plåser här hemma. I förrgår eller när det nu var så var jag hos frissan. Det rök en hel del hår. Och förutom klippning färgades även ögonbrynen och fransarna. Något jag aaaldrig gör om. Fransarna alltså. Ögonen har inte mått bra efter det, det kliar nåt så fruktansvärt! (N) Dessutom har jag så små, både korta och tunna, fransar så det ger liksom inte så mycket färg ändå. Malva har ju längre och fylligare fransar än mig. ORÄTTVIST! :( 
 
Nåja, så här såg det ut då i alla fall:
 
 
Med brillor:
 
 
 
 
 
Och utan brillor, jaa, jag ser trött och sliten ut. Det är jag också.'
 
 
Ang. förändringens vingar så har den inte bara med utseendet att göra. Även om jag seriöst övervägar att pierca mig igen. Har funderar på det i en mindre evighet och velat fram och tillbaka. Och nu är 97% säker på att jag kommer gör det. Goodie.
 
Nåja, som sagt har det inte bara med utseende att göra. Vi har röjt i ett föråd här hemma så snart ser det ju ut som en lägenhet här i stället för.. Tjae, som det sett ut tidigare. Vi saknar fortfarande en del förvaring men har lite planer på G. Huvudsakligen för köket, men men. Först ska vi hitta något som passar också. Vi är ju inte färdiga med undanröjningen så lägenheten ser väl ut som ett mellanting mellan lägenhet och föråd, men det är ju åtminstone påväg åt rätt håll. Finally! :)
 

 
Just nu försöker vi övertala lillskruttan om att sova. Hon är megatrött men vill/kan inte sova. Plus att jag väntar på en bulldeg som står på jäsning. Sen ikväll bär det av till Falkenberg för kalas. 
 
Är en kalashelg detta för vi ska iväg på kalas i morgon igen. Sen börjar Mattias jobba igen. Ve och fasa! Tror att jag gruvar mig mer för det än vad han själv gör. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0