Falskspel

 
Atjooooo! Tog just nytt personligt rekord i antal nysnigar. Kanske hög tid att städa här hemma? :S
 
Igår fick jag faktiskt arslet ur vagnen och bakade. Bullarna blev lite bättre än förra gången, inte lika torra. :) Grejen är att jag har alltid i för mycket fyllning, så det blir så himla kletiga/klistriga att äta. Men men. Har dock fortfarande en förpackning med jäst kvar. Antingen blir det en bullsats till eller så får jag hitta på något annat med den. Men jag gissar på bullar. 
 
Om vädret håller i sig kanske det blir en promenad på Galgberget. Fast jag vill helst göra det när vi får fint väder, men det blir det väl inte förrän i helgen och då har vi inte tid med det. 
 
Nåja, idag är det som sagt städning som gäller. Jag har påbörjat att rensa i förrådet/klädkammaren här inne. Tänkte vi skulle skänka lite kläder och sånt som inte används längre. Funderar också på att skänka böcker om de ens vill ha sånt (ja hör och häpna böckerna ska väck). Men det är bara för att jag inte läser dem och för att jag inte har plats för dem. Egentligen vill jag ha kvar böckerna, men NÄR ska jag ha tid att läsa dem? När jag väl har tid så prioriterar jag bara en massa andra böcker så därför är det nu dags att säga adjö. Adjö kära böcker, adjö! 
 
Det är dock en smula ironiskt eftersom jag i skrivande stund hoppas att en bok jag beställt ska komma idag. Jag har haft boken förut men så var jag naiv och lånad ute den (och 5 andra böcker) för typ 4 år sen eller nåt. Känns inte direkt som om jag kommer få tillbaka dem så därför har jag nu köpt en "ny". Snarare begagnad för den finns inte att få tag på annars. Är en sån där härlig, lättläst roman av Jilly Cooper. Var dock inte helt lätt att få tag på den eftersom jag inte kunde komma på vad den hette, varesig på svenska eller engelska. Men men, efter lite om och men och googlande så hittade jag den. Goodie! :)
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Ida

Har du någon intressant bok? Jag har alltid plats för några till : )

2013-07-04 @ 17:52:43
Postat av: Elisabet

Du kan ju komma hit och ta dig en titt ifall det är någon du vill ha. :)

2013-07-04 @ 20:05:29
URL: http://elajsans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0