Beslut

 
Gaaah! Sitter och sneglar på olika telefoner. Jag hade ju bestämt mig för att inte köpa en ny när det är dags att byta abonnemang, meeeen... Min tele vill verkligen inte filma längre. Går inte ens kika på filmer i den längre. Inte okej.
 
Så nu velar jag mellan Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Zony Xperia Z och HTC One. 
 
Hur bestämmer man sig?! HTC har bäst skärm har jag för mig. Active och Xperia klarar vatten och snö och sånt utan problem. S4.. Tjae, det är ju trots allt storasyster till min lilla S2a som jag är så förtjust i. Active och Xperia är dessutom billigare. S4:an och HTC:n kostar 4320 kronor medan Active taxar in på 3600 och Xperia 3120. Priset gör att jag lutar mest mot Sony, den är ju ändå billigast. Frågan är hur jag kommer känna inför att byta från Samsung nu när jag blivit så van den sorten. Uscha.. Tror jag ska leka lite mer med Mattias telefon och se vad jag tycker, men rent användarmässigt så är jag ju som sagt redan väldigt förtjust i min Samsung.. Åååh! Beslutångest. Tur att jag inte behöver fatta något beslut förrän i september. 
 
 
 
 
 
Uppdatering:
VARFÖR dyker det upp en massa irriterande reklam för på min blogg??? GRRRR!
 

 

Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Vaa kostar HTC One bara 4000 nu? :O måste köpa den ja snart. Det ska va HTC. Har sony xperia acro s nu och den suger i jämförelse med min kära HTC One S som jag dränkte :(

Svar: Jag hittade en HTC hos halebop som man kunde få för strax över 4000 om man köpte den i samband med abonnemanget (priset ändrades inte oavsett om man ville betala av telen eller köpa den direkt). Oavsett så var man ju tvungen att köpa ett abonnemang också. Vet inte vad den kostar utan abonnemang. Men det kanske inte var samma? Eller det kanske bara finns en HTC one?
Elisabet

2013-07-10 @ 15:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0