Söndagsupdate

Helt otroligt. Idag är första dagen på.. ja.. länge.. som jag inte fått en enda förfrågan om bebisen. Tjohoo! Rena rama semestern! :thumbup: Och bara för det tänker jag göra en liten uppdatering. :) 
 
Lill*n visar inga tecken på att vara på G. Alltså visst får jag sammandragningar varje dag, ibland är magen som ett jäkla bowlingklot. Både extra tung och extra hård, men sammandragningarna betyder ju bara att livmodern tränar så det är inte mer spännande än så.
 
Jag känner mig. om möjligt, mer otymplig för varje dag och får skatta mig lycklig om jag kan ligga kvar i sängen till 8 (efter att ha vaknat minst 3-4 gånger på natten såklart). Vilket jag inte lyckats göra de senaste dagarna. I morse pallrade jag mig upp 7 för då gick det helt enkelt inte att ligga längre, men visst känns det lite fel att gå upp klockan 7 på en jäkla söndag, men men, så är det.
 
På onsdag kommer jag ha gått en hel vecka över tiden, känns ganska så drygt, men samtidigt så känns det skönt att hinna vara hemma och åtminstone försöka vila upp sig som normala människor brukar göra. Jag ska dock till skolan i morgon eller övermorgon för att plugga lite. Kanske pluggar hemifrån i morgon och infinner mig på skolan på tisdag. Har ju fortfarande inte word på datorn så då är jag så illa tvungen att pallra mig dit. Men men, kan bli roligt. Lär väl sätta skräck i halva lärarkåren när jag är där. :P
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0