Så hur gick det idag?

 
 
Först så blev vi som sagt opponerade på. Det gick väl rätt bra. Examinatorn sa aldrig vilket betyg vi får, det enda hon sa var att vi absolut inte var underkända. Vi ska ändra om lite olika grejer i uppsatsen och sedan lämna in den igen, sen får vi veta betyget någon gång efter den 21a januari. Huruvida vi får G eller VG tror jag (utifrån vad examinatorn surrade om) beror på hur mycket vi är villiga att ändra/lägga till osv, men som det känns nu så lär vi nog göra det mest huvudsakliga och sedan får det vara nog. Ingen av oss har energi eller tid till att göra mer än vad som behövs och räcker inte det för VG så kan jag helt klart nöja mig med ett G.
 
Opponeringen var för övrigt besvärlig. Dels tog den ovanligt lång tid (jämfört med vad många andra opponeringar tycks ha gjort) och när det äntligen var examinatorns tur att ta till orda så tror jag att jag fick en del förvärkar för jag fick så in i bomben ont i ryggen. Kunde inte koncentrera mig på vad hon sa, jag typ stirrade på henne och nickade och försökte bara se närvarande ut men jag förstod knappt nånting av vad hon pratade om. När vi väl var klara med min och Filips uppsats så unnade jag mig en alvedon så när det väl blev vår tur att opponera så kändes det lite bättre i alla fall. Vi fick beröm för vår opponering. Handledaren som satt med under seminariet (som de kallade det) poängterade att vår opponering hade en avsevärt trevligare ton än de föregående som opponerat på oss, jag kan inte göra annat än att hålla med. 
 
Nåja, så var det med den saken. Jag och Filip knåpade lite med uppsatsen efter seminariet och ska även fortsätta med det i morgon. Vi ska sikta på att bli färdiga med den innan jag ska upp till förlossningen för kontroll hos barnmorskan i morgon, men men, det återstår att se hur det går med den saken. Min energi försvinner ganska fort nu för tiden så vi får väl se hur länge jag orkar i morgon. Är helt slut nu (har varit det sen 13-tiden) och fattar inte hur jag ska orka laga mat. Funderar allvarligt på att strunta i det. Middag kan vi väl äta i morgon i stället. Typ.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0