Over

Jaha.. Då var dagens arbetspass över. Nästan, väntar bara på att sista maskinen med tvätt ska bli klar så jag kan dra igång tumlaren, aah, lyx
 
Lyckades faktiskt byta gardiner i köket också så nu är det bara vardagsrummet kvar, jag är precis så "lång" att jag klarar av köket utan att klättra på några stolar. :) Sen har jag dammsugit och därmed satt skräck i katterna. Skulle släppa ut Maya för jag tröttnade på att hon sprang fram och tillbaka och hårade ner de nydammsugna sofforna, som tack satte hon en klo i mitt nyckelben, jippie! Eller, alltså inte i själva benet men det var förvånansvärt djupt, ni fattar. Sen upptäckte jag även att jag lyckats skada mig på ena fingerknogen också. Haha, det är visst farligt att dammsuga. Men nu har jag dränkt in mig själv i alsolsprit och hoppas att jag inte får någon obehaglig infektion av mina små pesthärdar.
 
Lär väl vara klar med tvätten lagom till lunch, underbart! Då kan jag sova någon timme efter det. Å andra sidan planerar jag alltid att "sova någon timme" men den senaste tiden så har jag då aldrig lyckats somna. Typiskt. :question:
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0