Livet som 3

 
3 dagar kvar idag. Jaja, jag verkar inte tjata om något annat, men hallå!! 3 DAGAR liksom. Det är ju ingenting. :bigeyes: Och 5 dagar till opponering. Vet inte vad det är som gör mig mest nervös men gissar på att det är kombinationen av båda två.
 
Jag har ju förvandlats till en forumnörd och kan inte låta bli att förundras över vad stora en del sf- mått verkar vara. Tex ett forum jag hänger på, en tjej i v 31 hade sf-mått 34 (34?!), en annan tjej som är i v 38 hade sf-mått 40 (!!). Jag förstår inte hur det är möjligt. Jag är liksom en tjockis och har ändå "bara" 36 cm i v 40. Och ja, jag vet att dessa personer inte väntar tvillingar eller nåt sånt. Jag fattar ju att måtten är något individuellt osv och fick höra förut att det är normalt så länge måttet motsvarar den vecka man är i plus/minus 2 cm. Men det är ju bara påhitt. Jag ligger på -4 cm jämfört med vilken vecka jag är i och ligger då helt i mitten så jag börjar misstänka att det där är något folk bara säger, tokerier..
 
Idag var det tänkt att vi skulle på bio men jag vetetusan hur det blir med den saken. Vi hyrde nämligen 3 filmer igår så nu har vi ju några att se igenom. Kikade på en film igår. En fransk. Varken jag eller Mattias hade noterat att det var en fransk film vi hyrde så gissa om vi blev lite förvånade när vi startade den. Haha. Men det var faktiskt inte så störigt att se den även om jag inte är van att se filmer på franska. Filmen handlade för övrigt om fenomenet (eller vad jag nu ska kalla det) "baby blues" typ. Hehe, jag tyckte det var passande med tanke på hur nära vi är förlossningen. 
 
 
 
Sen hyrde vi även Hugo och Treasure Island. Lär väl se någon av dem ikväll i stället för bio. Lika bra det för jag vet inte om jag skulle kunna sitta stilla i samma ställning under en hel film. Möjligtvis om vi såg på bio och satt i de där små sofforna som finns, jag skulle kanske klara det om jag fick en sådan soffa för mig själv för då kan man ju gnessa runt en massa, haha. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0