Kontroll

Puh! Hemma igen efter en tur till mvc. Blev helt slut av det äventyret så jag måste nog vila en stund. (A)
 
Varken blodvärde eller blodsocker kollades den här gången heller men jag antar att de ligger bra till, bm verkar i alla fall anta det så då gör jag också det. 
 
Hjärtljuden låg på 148 och SF-måttet följer kurvan och hade ökat med 1 cm. Så nu ligger det på 36 cm. Blodtrycket var lägre än sist, det blir visst bara lägre och lägre verkar det som, fast inte så lågt att det räknas som lågt utan bm sa att det var ett bra tryck, 110/70, och vikten låg kvar på exakt samma som förra gången. Nice! :) Jag visar inga som helst tecken på havandeskapsförgiftning så det känns ju bra. Bortsett från tröttheten då men vem tusan är inte trött liksom?! Så den räknas inte. 
 
Ang. mitt mystiska ben som känns som om det dagligen ska ramla av så har det troligtvis med bäckenförändringarna att göra. Enligt bm ligger bebisen så himla långt ner nu att det inte är ett dugg konstigt att jag har besvärliga känningar. Men men, troligtvis, och förhoppningsvis, går det över efter förlossningen. Hon sa dock att det kan komma tillbaka längre fram när jag är äldre och att jag kanske får höftledsproblem. Jippie! :bigeyes:
 
Vi fick en ny tid och ska tillbaka igen om en vecka, dvs den 11. Då ska undersökningen visst ske uppe på förlossningen. Tror att hon kanske ville göra ultraljud då för hon mummlade något om att det var bättre att ha kontrollen där för att det finns sådan utrustning där. Ironiskt nog så råkar jag veta att de har utrustning för ultraljud på mvc också eftersom jag gjort ultraljud där förut, haha. :P Fast den maskinen har säkert inte samma kapacitet, dessutom är det inte en sån som de skannar över magen utan en sån som gör vul undersökningar. Har förlossningen inte kommit igång innan dess så kommer de kanske boka in en tid för igångsättning då. Alltså inte att förlossningen ska sättas igång den 11e men att tiden bokas då. Spännande. Och läskigt. Personligen hoppas jag ju att jag slipper igångsättning men samtidigt så hoppas jag att bebisen håller sig inne till nästa kontroll i alla fall.
 
Sådär ja, nu har jag återgett det mesta tror jag. Skulle egentligen på Kicks efter besöket och investera i en ny, välförtjänt mascara. Men Kicks öppnade inte förrän 10 och jag kände att det var inte SÅ viktigt att jag kunde vandra omkring på stan i en hel timme i väntan på att de skulle öppna så jag åkte hem i stället. Sminket går ju ändå ingenstans. 
 

 

Kommentarer
Postat av: Helena

Det närmar sig :-)

2013-01-04 @ 10:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0