Inpinkat revir

 
Woop woop och tjohoo och heja heja! 
 
 
Jag försöker uppbåda lite entusiasm inför C-uppsatsskrivandet. Det går väl sådär. Är riktigt sugen på att mysa ner mig i sängen igen. Och ärligt talat är jag lite avundsjuk. Många verkar ju gå hemma den sista tiden av sin graviditet av diverse anledningar. Dålig ork, vill vila inför förlossningen osv osv. Men inte jag inte. Jag är så jäkla dum att jag ska envisas med skolan ända fram tills bebisen faktiskt ploppar ut. Herregud vad tänkte jag med när jag bestämde mig för det?! :question: Nåja, nu är det ju inte så lång tid kvar så har jag stått ut så här länge så ska jag nog stå ut någon vecka till. :) 
 
Nåja, dagens känns helt okej ändå. Ser mest fram emot lunchen haha. Gjorde laxgryta för första gången i mitt liv igår och måste medge att det blev riktigt lyckat och idag ska jag få mumsa det till lunch. :thumbup: 
 
På tal om något helt annat. På nyårsafton var både jag och min kära sambo "ut för" varsin ovanlig beskrivning. Haha. Det drogs en parallell mellan Mattias och en ilsken bock samt att jag beskrevs som "inpinkad revir". Haha. xD Nu var det förvisso inte alls så dramatiskt som det låter utan det hela var snarare ett skämt. Men jag trodde då aldrig jag skulle höra någon beskriva Mattias som en ilsken bock. Får mig att tänka på Dumbo och den där kråkan som sjunger att man har sett allt som går att se den dagen en elefant flög. Typ. 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0