Hemlig förlossning

Vi hann aldrig färdigt med C-uppsatsen idag så det blir nya tag till veckan. :( 
 
Besöket hos barnmorskan gick bra. Allt såg som vanligt bra ut. Det lilla som kollades, de senaste två gångerna har de struntat i blodsocker och hb. Och den här gången struntade de även i vikten. Jag har legat så bra hela tiden så den är i princip ointressant nu. 
 
Blodtrycket var 110/65 och SF måttet låg på ca 36 cm. Har alltså ökat 1 cm på 1 vecka :bigeyes: men å andra sidan så är jag ju i v 41 så måttet är ändå inte särskilt stort. Har fått en ny tid om en vecka, såvida bebisen inte tittar ut innan dess. Vilket påminner mig om rubriken..
 
Angående rubriken så har jag beslutat mig för att om en enda person till frågar mig om bebisen kommit än så kommer jag hålla hela förlossningen hemlig och inte berätta något alls! Att få frågan någon gång då och då gör väl inget, men jag får den i genomsnitt cirka 3 gånger VARJE DAG. Som om jag inte skulle berätta om det kommit en bebis liksom! :question: Så därför kommer det bli ett enormt hemlighetsmakeri om inte utfrågningen upphör. Pronto! 
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och snegla på nyaste avsnittet av The Big Bang Theory och tycka synd om mig själv. Vi hann som sagt inte klart med C-uppsatsen idag, jag är fortfarande förkyld (trappas fortfarande upp) plus att jag har ont i magen. Det enda positiva är att det är fredag och att jag kommer spendera de kommande två dagarna med att skrota omkring här hemma och göra absolut ingenting. Utmärkt! :thumbup:
 


Kommentarer
Postat av: Maritha

Jag tänker på er.. Och hoppas att det är ok? ;)

Svar: Ja tänka får man göra hur mycket man vill ;)
Elisabet

2013-01-12 @ 10:49:08
URL: http://www.frolid.eu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0