Summering

Jaha, då var den här helgen slut också. I morgon inleds den tredje veckan ensam här hemma. Eller, egentligen kommer jag inte vara ensam eftersom mamma kommer hit i morgon eftermiddag, men det är den tredje veckan utan Mattias iaf. 
 
Jag tänkte bjussa på två videoklipp på lillfisen för dem som vill se. :)
 
 
 
 
 
 
 
 Idag lämnade jag bort Malva för första gången. Det var inte för någon längre stund, men svärisarna tog med henne ut på en promenix. Jag och Mattias passade på att städa, tvätta och ordna med disken mm. Jag ser ingen direkt skillnad här hemma, men men, lite renare och mindre kaotiskt måste det ha blivit. :) Jag trodde det skulle kännas jättejobbigt att lämna bort henne men det var inte så farligt. Lite gruvsamt var det men vi hade så mycket att göra när hon väl var borta så vi hann knappt märka det. Sen var ju lillskruttan inte så upprörd heller. Hade hon gråtit hysteriskt så hade jag nog inte klarat av att vara ifrån henne. Men men, så är det. 
 
Igår var vi på kalas. Det gick rätt med lillan men efter ett tag blev hon väldigt upprörd. Är så frustrerande när hon skriker och är arg och ledsen och man inte kan göra något åt det. Men men, vi var där i 1½ timme och sen när vi åkte hem så lugnade hon ner sig nästan på direkten. Det är något magiskt med bilen. :)
 
 Jaha, det var väl vad jag hade att komma med för idag. Nu är det dags att arrangera fram något sevärt så jag har något att göra när Malva vill fortsätta sitt traditionella snuttmaraton, vi har en liten paus just nu (kors i taket).
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0