Rea

Idag rear jag ut en katt. Maya är extra billig. Vi har liksom två ynka mattor i hela jävla lägenheten. TVÅ! Från början hade vi fem men antalet har minskats successivt eftersom den jävla ****** envisas med att kräkas på dem. 
 
Annons:
Katt bortskänkes! Hon är söt, kelig och äter inte överdrivet mycket. Hårar ner allt som kommer i sin väg och kräks gärna på dina mattor. Ju besvärligare mattan är att tvätta - desto större är chansen att hon spyr på just den. 
Erbjudande: om ni nappar just idag så följer det även med en orange, högljudd odåga på köpet, OCKSÅ helt gratis. Dags att slå till kanske!! 
 
 
GRRR!
 
Mitt humör blir ju inte soligare av att jag inte fick vila färdigt heller. Lillskruttan höll låda fram till 1 i natt, vilket i och för sig inte är så länge, då och då håller hon ju på till 3-4 tiden. Men det blev inte så mycket sömn i natt heller. Men efter lite morgonkäk fick jag henne faktisktt att somna om igen, och efter många om och men så kunde även jag själv slappna av och somna om, - bara för att 1½ timme senare väckas av att någon från familjerätten ringde. Hmpf! Jag som var bombsäker på att jag satt telefonen på ljudlös. Men icke! 
 
Nu var förvisso samtalet ganska bra ändå, hon ville snacka försäkringar och skulle skicka hem lite papper till oss. Däremot så gjorde hon mig lite osäker så jag måste försöka komma ihåg att ringa folksam någon dag. För enligt henne på familjerätten så skiljer sig försäkringen på om man tar den privat eller via facket. Mattias frågade ju folksam det när han pratade med dem och de sa själva att det inte var någon skillnad alls på dem, men enligt tanten från familjerätten så skiljer sig karensdagar och lite sånt och hon påstod att den privata var "mycket bättre" än den via facket. Hon tjänar kanske på att lyckas sälja på oss en privat försäkring eftersom hon lovsjöng dem så intensivt men samtidigt blev jag lite osäker så jag vill kontakta folksam igen och fråga (igen) om det är någon skillnad på dem. Personen som Mattias pratade med kanske trodde att vi bara undrade om det skillde sig något i själva skyddet.
 
Nåja, så var det med den saken. Nu ska jag väcka lilla skrutt och förse henne med lite kläder. Jag vågar nästan slå vad om att hon kommer kräkas ner kläderna inom 30 minuter efter att hon fått på dem. Det har varit rutin här hemma de senaste dagarna. Faktum är att jag (och Malva själv så klart) blir nerspydda minst 3-4 gånger varje dag. Vanligtvis är det oftare. Och med jämna mellanrum så passar hon även på att bajsa ner mig också. Gärna när jag har helt nytvättade kläder på mig. Yes, jag lever verkligen glamouröst nu när jag är mammaledig.
 
Ibland blir man bara så trött. -.- ZzzzZzzzz
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0