Onsdag

Jahopp.. Då var det onsdag.. För mig kvittar det egentligen vilken dag det är. Den enda rutinen vi har är att vi någon gång under dygnets timmar äter några gånger och sover. Och går på toa så klart. Så en onsdag skulle lika gärna kunnat vara en fredag. 
 
Jag hade inte samma lyx i natt som de senaste nätterna. Har sovit 4 timmar. Kom i säng vid 2 i natt för lillskruttan fullkomligen vägrade att somna. Hon kämpade tappert mot sömnen i flera timmar men tillslut så orkade hon inte mer. Det var knappt så jag gjorde det heller. Nåja, egentligen så var ju inte natten fruktansvärd heller, har ju faktiskt sovit 4 timmar i sträck så det var ju skönt. Får se om vi hinner med någon mer vila idag. Bästa chansen att villa brukar vara under morgonen/fm, men klockan 9 ska vårdcentralen ringa mig ochjag hoppas på att få en tid där idag så de kan ta lite prover och se om något ska ändras med min Levaxindos. 
 
Nåja. Ska väl se om jag hinner slänga i mig lite nyponsoppa. Malva har börjat gräla på sin rosa spindel i babygymmet och då är det oftast bara en tidsfråga innan hon ledsnar på sällskapet och kräver lite mer mänsklig uppmärksamhet. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0