Lördag

 
Tjohoo, i natt har jag sovit 6, nästan 7 timmar. :D Har förvisso bara sovit som längst två timmar i sträck så helt normal känner jag mig väl inte. Lite frustrerande för när jag var höggravid sov jag alltid bara två timmar i sträck innan jag vaknade av mig själv men jag kände mig ändå inte såhär död. Nåja, lillskruttan verkar tycka att det går alldeles utmärkt bra att bara sova som längst två timmar åt gången. Just nu ligger hon och i babysittern och försöker kommunicera med en val. Den är lika ohyfsad som pingvinen i babygymmet.
 
Idag är det kalas som står på menyn. Fast jag vet inte än om jag kommer åka. Som det känns just nu så skulle jag nog orka med det, men kalaset är inte förrän vid 15 och jag brukar ju tackla av redan vid 14. Men men, vi får se, kanske lyckas vila något under dagen också. Men det känns lite gruvsamt ändå. Jag är ju extremt bacill-rädd. Eller egentligen så är jag inte rädd min skull utan rädd för att Malva ska bli sjuk. En gång räcker när hon är så här liten tycker jag, och om vi åker så lär det ju vara en massa människor där, varav samtliga ska hålla och pilla och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken. Att lämna bort henne då och då till några enstaka åt gången som ska hålla och gosa går väl bra, men inte om det är många. Det är ju MIN bebis. Hehe, så lite svårt känns det minsann. Hoppas det går över tills hon börjar på dagis. :P
 
Om två dagar kommer för övrigt mamsen och Dunder ner och hälsar på. Goodie. Hon ska få passa Malva på onsdag medan vi åker till familjerätten en snabbis för att bekräfta faderskapet, ska bli skönt att få det gjort. :) Sen efteråt blir det nog en prommis på stan. Mattias är ju inte så förtjust i att gå i affärer så då får mamma minsann ställa upp i stället. I gengäld får Mattias vara hundvakt åt Dunder medan vi är borta. :P Funderar på att unna mig ett par nya byxor då. Har liksom ett par jeans (som jag kan ha alltså), men de är så himla slitna, men men, vi får se hur det blir med den saken. Det är ju bokrea också.. Hehe. :)
 


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej.
Hoppas allt är väl där borta trots avsaknandet av sömn. Vi (jag) lider samma dilemma idag med kalas. vi åker. men ingo har lovat att säga ifrån till folket att inte bara slita Freja ur min famn som det varit en gång innan. Har lite ångest för det men få väl se hur det går.

Svar: Hej hej, bortsett från sömnbristen är det bra med oss, Sj då? :) Det slutade med att vi åkte iväg på kalaset. Det kändes inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle göra. Fast Malva vandrade ju inte runt i en massa famnar heller som jag trodde att hon skulle göra. Det gick som sagt rätt bra men lillskruttan blev väldigt upprörd efter ett tag så vi åkte hem igen efter 1½ timme, men det var rätt lagom ändå för vi var trötta. Hur gick det för er? ^^
Elisabet

2013-02-16 @ 14:38:22
URL: http://annelisrotorp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0