En massa skit

Nu har jag visst halkat ifrån bloggen lite igen. Men ni har inte missat något särskilt. I onsdags var jag och älsk in till stan och bekräftade faderskapet. Han var vänlig nog att skriva under på alla papper. Hehe :P Vi passade även på att anmäla att vi vill ha delad vårdnad, känns ju en aningen orättvist att all vårdnad så stå på mig för då får ju jag göra precis hur jag vill. Inte helt rätt. Men nu är det fixat. :)
 
Igår gick jag och mamma bort till city gross. Malva protesterade hela vägen och var snudd på hysterisk när vi väl kom fram. Efter lita gungande och lite jollrande med henne så orkade hon inte mer och slocknade tvärt och sov gott hela vägen hem. Goodie. 
 
Sen på kvällen tog jag och mamsen och kollade på 2012 som gick på 6an. Jag tyckte den var bra, men jag har någon sorts hat-kärlek till naturkatastrof-filmer/jordens undergång. De är ofta spännande och bra men de drar fram en sån himla ångest, usch! Tack och lov så drömde jag i alla fall ingen mardröm om det. Inte än i alla fall. Tror att det är den äckliga och plötsliga massdöden som illustreras som jag ogillar.
 
Nåja, det var det. Nu ska jag vänta på att lillskruttan blir trött. Det har varit två jobbiga nätter utan sömn. Eller, egentligen var natten som var inte särskilt jobbig (inte jämfört med i förrgår), men lite sömn har det blivit ändå. Lillskruttan envisas med att snutta sig full och sedan kräkas ner sängen där jag ska ligga. :( Så i natt när hon spytt en stor fläck på sängen så den var alldeles blöt så tog jag och la henne på skötbordet, då blev hon hur nöjd som helst och låg där tills hon somnade (?????) utan att vilja snutta alls. Det var bara att bädda ner henne i sängen igen och sen sov hon gott i två timmar.
 
Idag blir det nog en inne-dag. Det är så kallt ute. Uscha. Och i morgon ska jag och mamma kanske ta en promenix på Galgberget medan älsklingen får passa på att hälsa på en kompis en sväng. Sen på kvällen blir det mello som gäller. :) Nåja, nu har jag ju lyckats slänga ihop en massa skit, goodie. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0