Äntligen! :D

ÄNTLIGEN är det fredag. TJOHOOO!!! :D I morgon kommer jag få sovmorgon. SOVMORGON!! Min första sovmorgon på.. Tjae.. Hur länge som helst. Hade ju ingen sovmorgon innan Malva föddes heller för jag vaknade hela tiden. Redan då sov jag ju ca 2 timmar i stöten. Fast totalt fick jag ju mer sömn då, men i morgon, då ska jag minsann ta igen en massa sömn. Tihii! Och ikväll kommer jag kunna sätta Malva i famnen på Mattias och bara säga: "ta den här" utan att ha dåligt samvete, hehehee. Då ska jag ta en lååååång dusch.  
 
Hade en seg natt i natt där ovanligt lång tid spenderades inne i badrummet. Av någon underlig anledning tycks hennes favoritplats här på jorden vara på skötbordet. (???) Så hon fick ligga där och jollra och titta. Och fisa lite så klart, hur nöjd som helst. Själv fick jag sitta på toastolen och snällt vänta på att hon skulle tröttna. Jag var inte riktigt lika nöjd. Tyvärr tröttnade ju aldrig så jag gav upp först och tvingade med henne till vardagsrummet igen. Malva straffade mig med att enbart nöja sig med ett snuttmaraton som kompensation. Så det var det jag fick välja på: att sitta på toastolen eller ha snuttmaraton med en missnöjd bebis. Jag valde som sagt tillslut snuttmaraton. Soffan är avsevärt bekvämare än toastolen.
 
I övrigt rullar saker och ting på som vanligt. Malva är fortfarande krasslig och blir hemskt snorig ibland. Hon tycker inte om koksaltlösningen men den hjälper faktiskt så hon får finna sig i det. Igår fick hon för övrigt sitt andra bad. Hon var inte alls lika upprörd den här gången. Visst var hon missnöjd, men hon gallskrek i alla fall inte. Det började hon med efteråt. Nåja. Det var det. Är väl bara en tidsfråga innan hon vaknar och kräver lite uppmärksamhet igen så jag borde väl passa på att äta något. Måste få ordning på matvanorna för jag har börjat få så förbaskat ont i magen då och då. Kan inte vara ett gott tecken. 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0