Staua

Idag är det en dag i rännandets tecken. Först ska jag in till "staua" och möta upp en kvinna som jag ska köpa två böcker av. Under förutsättningen att böckerna är i bra skick förstås. Jag gillar minsann att köpa begagnade böcker. Oftast ser de ut som ny men kostar en bråkdel av ursprungspriset. Goodie!
 
Sen blir det en tur till Hårstudio58 för att färga ögonbrynen. Jag hade velat klippa mig och färga håret också men eftersom det kostar en förmögenhet att göra det (oavsett vilken salong man går till) så får jag vänta med det till.. Tjaee.. Framtiden? Nåja. Efter trippen dit ska jag ut på lite julklappsärenden. Ja, man kunde ju trott att vi var klara med det, men icke! 
 
SEN, om jag har några pengar kvar blir det eventuellt shopping. Eller så får min kära sambo göra det. Eftersom jag hungrig rätt ofta nu, och väldigt sugen på mat på kvällarna, så spenderar jag tiden när Malva somnat med att kolla på recept. Har nu hittat några grejer som "jag bara måååste" prova. Bland annat ett recept på sirapslimpa. Aaah, det väcker barndomen till liv (den bra delen alltså). 
 
På tal om mat och bantning och sånt. Jag har nu kört flytande i nästan exakt två dygn. Goodie. Och resultatet? Jag har tappat två (!) kg. Varav 98% av det tappade troligtvis består av vatten. Men men, det känns rätt bra ändå. Man blir ju mer taggad att fortsätta. Och när den här dagen är över så har jag dessutom gått mer än halvvägs. För den här gången. Jag lär nog göra det någon mer gång snart eftersom det går så bra. :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0