Märkliga ting

 
I morse fick jag ett lite annorlunda uppvaknande. Mattias hade nämligen gått upp före mig. Ni vet det där läget när man är inte riktigt vaken men man sover inte heller? Nå, jag var på väg in i det läget. Fast jag sov nog mer än vad jag var vaken. Hur som haver så vaknade jag av att Mattias kom in i sovrummet, gick förbi sängen och nöp mig i ena stortån. 
 
Det är väl egentligen så överdrivet märkligt. Det märkliga är att jag vaknade till på allvar när han nöp mig i tån.Så jag kastade en blick mot klockan och vände mig om mot hans sida i sängen för jag tänkte att han skulle lägga sig igen eftersom det fortfarande var tidigt. Nåå.. När jag vände mig om så insåg jag att han låg och sov. Djupt. För en liten stund senare ringde hans väckarklocka och då vaknade han. 
 
Som sagt. Märkligt. Kanske var det bara en väldigt verklig och halvvaken dröm och hjärnan skickade ut en impuls så det kändes precis som om någon nöp mig i tån. Ja, jag vet inte. Konstigt var det i alla fall. 
 

 
Igår firade vi jul nummer två. Denna gång var vi i Oskarström. Jag kan inte säga annat än att det var som vanligt bra. :)  Malva terroriserade lillkusinen sin med en hel hög med pussar. Som liten man kan man väl acceptera det ett tag men Willgott tröttnade på henne tillslut eftersom hon envisades med att sno hans leksaker och pussa honom på huvudet. Kanske var det hennes sätt ett kompensera för de stulna leksakerna? :P
 
Idag ska vi skrota runt här hemma. Golven skriker efter lite kärlek så jag ska väl dammsuga idag (notera att det är INTE så jag visar kärlek till min lilla familj. Bara till golven). Blir även en tur till ICA bara jag kan komma ihåg varför jag skulle gå dit. Jaa, jag ska väl våga mig på och avsluta bakningen också. Trots tidigare misslyckanden. Så så ser vår dag ut. Vad ska ni göra idag? 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0