Lek & busfabriken och en död dator

 
Igår dog den ena av våra datorer. Givetvis när jag just skrivit klart ett medellångt och (enligt mig själv) underhållande inlägg. Gissa om jag blev vansinnig! Alltså, att blogginlägg försvinner händer väl hela tiden. Men på den datorn så låg allt! ALLT fanns verkligen där.
 
Tack och lov så är jag ganska säker på att de flesta av bilderna och filmerna på Malva är överförda till den externa hårddisken. Men undntag för foton och sånt som tagits typ 2-3 månader tillbaka. Vilket förvisso är ganska många. Men med lite tur finns de på våra telefoner och i kameran fortfarande. Jag har inte vågat undersöka saken eftersom jag inte är helt säker. Så nu lever jag i lycklig ovisshet. Sen försvann det även ett lite större projekt som jag hållt på med under ganska lång tid. Nu snackar vi alltså över ett halvår, så det är väl mest det jag sörjer. :@ Kan inte skriva vad det gäller eftersom det är lite hemligt men jag ser verkligen inte fram emot att få börja om från ruta ett. Bläh! :( 
 
Idag ska vi ränna runt på stan. Blir en tur till Stenalyckan för att komplettera lite julklappar samt en tur till högskolan för att jaga rätt på min lärare och lämna in avtalet. Låt oss hoppas att det går bättre den här gången. Sist fick jag ju ge upp och åka hem eftersom jag inte hade tid att vara kvar där längre och vänta på min försvunne professor. 
 
Jaja, jag orkar inte skriva om gårdagens inlägg så ni får en trist och kort variant:
 
Förrgårnatten var helvetiskt jobbig. Jag somnade långt efter midnatt (tror klockan var halv 2 eller nåt) och efter dess väckte Malva mig 8 gånger plus att jag vaknade av mig själv 2 gånger också. Med andra ord vaknade jag minst 10 gånger på 6 timmar. Usch! Då har jag inte räknat med de gånger Malva vaknade och jag inte ens hunnit somna om. :/ 
 
Igår följde jag och Malva med Ida och "dom andra" till lek och busfrabriken. Malva tyckte det var riktigt skoj där. Jag oroade mig dock över hur natten skulle bli efter alla intryck. Och nu med facit i hand kan jag säga att det blev väldigt mycket intryck för lillskruttan. Även om natten inte var lika vedervärdig som den innan så har hon sovit oroligt, gråtit i sömnen flera gånger osv. Men men, fick ändå mer sömn i natt så det är jag tacksam för. Hon är fortfarande lite känslig och grinig så vi får väl se hur dagen utspelar sig.
 
 
Tack och goodbye! Eller nåt. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0