Lägenhet -IGEN!

WEIII! Vi har blivit erbjudna att kolla på en lägenhet igen. TJOHOO!! :D 
 
Fast om man tänker lite längre så kan ni säkert förstå problematiken kring detta. Vi befinner oss 100 mil från den jäkla lägenheten. Tack och lov har Ida och Mice lovat att ställa upp som ögon, öron och näsor. Goodie. Resten av deras kroppar får givetvis också följa med. Så i morgon eftermiddag ska de göra ett besök till Vallås o våra vägar. Eller hur man nu säger. Spännande! :D 
 
Lägenheten är förvisso "bara" en trea. Men det är ju ändå ett rum extra, vilket är exakt vad vi behöver! Inflyttningsdatumet är dessutom lysande eftersom det skulle innebära en dubbel månad i stället för två. Då har vi tid på oss att låta HFAB att ordna eventuella renoveringar och tillägg (jag klarar mig inte utan egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin (I lööööv maskiner, hehe!)) innan vi flyttar in. 
 
Det är dock lite märkligt. Det står att den som har lägst poäng bland "top 5" har en poäng på 2040. Det är nästan 200 poäng mer än vad vi har. Märkligt. Kanske har vi fått erbjudandet för att vi har barn? 
 
Men samtidigt så känns det lite trist att flytta. Det är ju fortfarande i samma område, till och med på samma gata. Men om vi flyttar så får vi ju inte samma grannar, och vi får inte egen ingång. Men men, det lär ju vara värt det för ett rum extra. Hoppas bara katterna inte fortsätter gå till den gamla lägenheten. Finns ju viss risk för det. Nåja, jag ska (försöka att) inte gå händelserna i förväg. Vi har inte fått lägenheten, bara fått tillstånd att titta på den. Men jaa.. Jag blir ju lite (MYCKET) ivrig. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0