Helgen och lite sånt.

 
Usch vilken jobbig kväll vi hade iförrgår. Malva kunde inte somna. Vilket resulterade i att hon blev övertrött. Hon skrek och grät i en timme. Det var inte bara sån där "fy-vad-jag-är-trött"- gråt utan det var verkligen skrik, vi började misstänka att hon kanske hade ont, så illa var det. Blir så ledsen när hon är så ledsen. Hon skrek så illa att jag själv var frestad att börja grina bara för att jag tyckte så synd om henne. :( en efter många om och men så somnade hon och vi hade en orolig natt. 
 
Natten som var nu senast var också orolig. Malva fick sova med täckte för första gången sen hon föddes (har bara använt oss av filtar innan). Tror hon tyckte det av svårt att röra sig och vaknade på grund av det. Men men. När hon väl kom till ro så började katterna sin tjatkampanj om att få gå ut. Vi hade storm igår (igen!) så katterna hade som vanligt utegångsförbud. Jag har med andra ord inte sovit så mycket i natt heller. Nu har jag tappar räkningen på hur många oroliga nätter vi haft. Borde komma en lugn och bra snart tycker jag.
 
I helgen är det kalas som står på menyn. I trippel bemärkelse för vi firar tre olika födelsedagsbarn. Först ut ikväll är firande för en kusin till Mattias som blir 18 år. Jösses, fyllde inte jag nyss det? Tänk att det är 7 år sedan *bleknar lite*. Sen på söndag är det ytterligare kalas för en lite yngre kusin till Mattias samt min svärmor. Lördagen kommer spenderas lite överallt. Vi har försökt intalat oss att vi kommer vila ut då. Men vi ska även investera i de (förhoppningsvis) sista julklapparna samt hälsa på en sväng hos en kompis till Mattias. 
 
Tänk att det bara är 9 dagar kvar tills vi beger oss upp till jämtland. Jag har redan börjat gruva mig. Det ska bli skönt och roligt att få åka "hem". (Är klurigt det där eftersom jag kallar både Jämtland och Halmstad för hem/hemma). Det jobbiga ligger i själva resan upp. Vi har beslutat att våga oss på att köra dagtid. Det gick ju ganska bra när vi körde upp till Stockholm med Malva i sommras. Men det var då. Och det var knappt hälften så långt som vi ska åka nu. Längs vägen kommer det bli några stopp så att Malva får busa av sig lite. Vi kommer bege oss härifrån tidigt som tusan för stoppen kommer ju innebära att resan förlängs med x-antal timmar. Min förhoppning är att vi är framme i jämtland före 20 men jag tvivlar på det. Att enbart köra upp tar ca 12 timmar. Så med alla stoppen så lär ju resan ta minst 15-16 timmar. Ska vi då vara framme före 20 måste vi bege oss hemifrån senast 4-5 på morgonen. Vi får väl se hur det blir med den saken.. 
 
Jaja, nu står Malva och dansar till Mustach: I hunt alone. Utmärkt val. Jag ska väl ta och göra henne sällskap. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0