Förberedelser

Packa, städa tvätta.. Blääeh! Jag måste komma underfund med vad jag ska ta med mig för kläder. Vill alltid ha med mig så mycket, och jag använder oftast bara hälften ändå. Men det blir i alla fall mindre kläder än i sommras eftersom vi har mindre plats i bilen nu (alla julklappar ska ju med). Nåja, I-landsproblem. Det löser sig nog.
 
Igår färgade jag håret. Har varit sugen på det väääldigt länge. Förut färgade jag håret rätt ofta, kanske med några månaders mellanrum bara, men nu har jag inte gjort det på typ 4-5 år eller nåt. Om man bortser från när jag lagt slingor för att ljusa upp utväxten lite men det räknas ju knappast som att byta hårfärg. Nåja, nu är håret slitet och trött och i behov av en klippning, men jag är i alla fall brunett. Malva ställde sig ganska likgiltig inför min förändring. Hon var nöjd bara hon fick dra lite i det.
 
 
 
 
Jaja, jag ska väl återgå till den här packnings-(skräck)historien. Varvar det med att ta en sväng om med Malvis till ljuva toner  från musikhjälpen, men hon tycker det är ganska kul att dansa själv också. 
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Fina ni är vännen.

2013-12-16 @ 13:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0