Drama

Dagen bjöd på ett besök till Åshamra. Allra först stötte vi på en barndomskompis som gått i min klass samt växt upp i samma by. Hans kommentar om mig var att han inte kände igen mig för att jag såg så gammal ut. Det är väl en sån där kommentar som man skrattar åt för annars börjar man gråta. ;) Hehe, nää men jag sa bara att det blir så när man får barn (i alla fall jobbiga ungar :P )
 
Gammal eller ej, efter Åshamra åkte vi till Strömsund. Blev en tur till dollar, ica och pappsen. 
 
Ang. rubriken så har Malva för första gången blivit riktigt, riktigt rädd. Alltså visst har hon blivit skrämd förut. Men inte såhär. Dunder försökte kommunicera med mamma och bestämde sig för att bästa metoden var att skälla. Högt! Malva satt vid tillfället på golvet och hon blev jätterädd av hans skall. Hon började gråta, samtidigt som hon slängde iväg leksaken (en legogris) som hon lekt med, och satte av i en väldans fart mot mig som satt i soffan. Hon kröp nog rekord snabbt. Jag fångade upp henne och hon var alldeles stel i kroppen och jätterädd. Inte blev det bättre av att Dunder la av två skall till. Stackars lillan. Fy så rädd hon var! Jag gick mot köket med henne för att så fort hon lugnat ner sig lite så tog gråten omfart när hon fick syn på hunden igen. :( Hon var verkligen stel som en pinne, så rädd var hon, typ panik! :( Nåja, efter lite tröst och lite mummel så insåg hon att det var ju inget farligt så hon återgick till sitt vanliga glada jag. Verkar inte rädd för Dunder längre heller utan det var bara just då.
 
Det märkliga med det hela är att han skällde tidigare under kvällen också. Högt och gällt. Och alldeles intill henne. Hon satt då i barnstolen. Både mamma och Mattias som också satt i köket vid hunden hoppade till. Malva däremot rörde inte en min. Kanske blev hon rädd den här gången för att hon var på golvet, ensam (med undantag för hunden då). Eller kanske för att det gjorde ont i öronen? Vad vet jag. Rädd blev hon i alla fall, min lillskrutta. 
 
Det var det. I morgon har vi bara två planer, det är att investera i potatis och svartvinbärsgele (eller nåt sånt) (vi ska mumsa porterstek till middag. Spännande!) samt returnera en film som vi råkat få hem från Homeenter som vi inte ska ha. Inte så många krav och måsten med andra ord, jag tror nog vi kan klara av potatis, gelé och en film liksom. :)
 
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Haha! Din gamla klasskompis är som vanligt frispråkig. Själv tror ju folk att jag är 16 ;)

Svar: Grattis! Du är ju ändå så pass gammal nu så det räknas som en komplimang (säger jag lite lätt avundsjuk).
Elisabet

2013-12-19 @ 10:52:55
URL: http://strudel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0