Dagens gnäll

Usch vilken ledvärk jag har i händerna idag. Vänster är ganska mild men den högra.. Bläh! :( Det började redan igårkväll. Jag var naiv och trodde det skulle gå över under natten, men icke. Vanligtvis är det tummleden som gör ont men nu är det pekfinger-, långfinger- och ringfingerleden som värker. Värst är det i själva handleden. Har dessutom som vanligt problem med att greppa saker. Det var rent ut sagt en pärs att låsa upp och låsa bakdörren när jag skulle släppa in katterna. :( Har skärpt till mig nu och tagit på mig torgvantar, håller tummarna för att lite värme ska göra saken bättre.
 
I övrigt sitter jag med mina tjuriga tankar och funderar över morgondagens "snösmocka" som de så fint kallar det i tidningarna. Folk uppmanas att lämna bilen hemma men Mattias måste ju jobba. Och dessutom har han jättemycket att göra. Stress, dåligt väder och dåligt väglag låter ju inte allt särskilt bra. :(
 
Jaja, det var dagens gnäll. Jag ska väl snart börja med någon form av mat innan Malva vaknar. Lika bra att göra det innan för det är så jobbigt att hålla med maten medan hon sitter och gnäller över hur tråkigt det är. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0