Avlopp

 
Sen igår har det luktat avlopp i vårt badrum. -_- Vi vet inte riktigt vart det kommer ifrån men misstänker avloppet vid badkaret. Som vi inte använd på evigheter..? GRR! Jag vet att jag borde undersöka saken men är lite rädd för vad jag ska finna. Med andra ord har jag bara stängt dörren. Hmm, kanske inte värdens bästa lösning. Särskilt som jag håller på och tvättar kläder. Men upp till bevis. Tvättmaskinen användsflitigt (särskilt de senaste dagarna) så skulle det vara den så lär jag ju märka det snart. Usch! Hittar vi det inte får jag ringa hfab i morgon. Vill ju inte riskera att komma hem efter julfirandet i jämtland till en lägenhet som stinker avlopp. 
 
Jaja. I övrigt är det lugnt. Malva är lite småbusig som vanligt och jag håller inte på att svälta ihjäl längre. Var inte ens hungrig i morse. Å andra sidan brukar inte dagarna vara särskilt svåra heller. Det är kvällarna som på kämpiga. Men men, de första tre dagarna är ju värst. Så nu har jag ju klarat 1/3 av den jobbiga tiden. Goodie!
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om ni inte använder badkaret så kan det vara därför det har börjat lukta. Ni måste spola vatten där ibland annars fungerar inte vattenlåset.

Svar: Tack, det berodde nog på det för efter att jag rensat och hällt i hetvatten där igår så lättade/försvann lukten nästan helst. Ska spola lite extra idag för säkerhetsskull.
Elisabet

2013-12-10 @ 21:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0