Torsdag

Idag var vi på BVC. Det var en annan tjej där med sin 10 månaders son. Han och Malva charmade varandra ganska rejält. :) Jag är dock rädd att Malva kommer bli en toffeltjej. Han hade nämligen en viss förkärlek för att försöka peta henne i ögonen men hon satt så snällt och lät honom göra det. Fast han var ju generös och gav henne en puss så det kanske var därför. En sån där söt bebispuss som egentligen inte är en puss utan bara en gapande mun som trycks in i ansiktet. Haha det var så sött. :) 
 
På BVC gick det i alla fall bra. Lillskruttan är inte så liten längre. Men våga inte börja kalla henne för "storskruttan" för det! Hon är nu 70cm lång och väger nästan exakt 8 kg. 8.07 eller nåt sånt, minns inte riktigt. Jag gissade ju härom dagen att hon vägde 8 kg så jag vill nog påstå att min gissning var riktigt bra. :) 
 
I övrigt fick Malva gåstolsförbud idag. Hon ålade ur sig den igen, den här gången fastnade hon upp och ner för ena foten fastnade i själva sittdelen. Jag var så klart snabb att lyfta upp henne men hon brydde sig ändå inte. Inga tårar, ingenting. Hon var bara glad. Tokunge! :) Jag hävde dock gåstolsförbudet ganska snabbt eftersom jag inte orkar jaga henne på golvet varje minut. Men hon får bara sitta i den om det är möjligt att ha uppsikt över henne hela tiden. Så när jag skulle städa idag var hon förvisad till vagnen. Något hon inte uppskattade alls. Men men, är man busig och klättrar ur gåstolen eller kryper under bordet och försöker äta upp min laddare så är det där man hamnar. 
 
Förutom BVC har jag bakat lite. Har gjort en repris på den jättemaffiga kakan som jag inte klarade av att äta. Gjorde dock lite annorlunda den här gången så vi får väl se om jag/den får godkänt av Mattias eller inte. Och nu är det väl snart dags att köra igång med maten, bruna bönor, potatis och fläsk. Jag som inte ens gillar bruna bönor. Ironiskt nog var det till och med mitt förslag att vi skulle äta det. Tur jag gillar potatis. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0