Planering

 
Idag ska vi bestämma huruvida vi ska till Gekås idag eller i morgon. Ida och Mice ska planera in ett BVC- besök och det avgör när jag och Mice ska till Gekås. Blir det bvc idag så blir det Gekås i morgon och vice versa. Ska försöka göra i ordning lite här hemma ifall det är så att vi ska till Gekås redan idag. Vilket det troligtvis blir, jag har svårt att tro att de kan få en tid på bvc redan idag. Men men, jag vet ju inte hur trångt det är med tider i Falkenberg. 
 
Igår var vi förresten i Falkenberg och hälsade på. Vi (jag) hade ju förlagt en liten insatsdel till babyskyddet som man ska ha när de är små så vi åkte dit och lämnade av den. Det blev ett långbesök där vi snyltade både lunch och middag. Och mys med lilla Elma och bus med Leo. Tänka sig att Malva har två lillkusiner nu. Malva som själv är så liten..? Först lillkusin Willgott och sen lilla lillkusin Elma. 
 
Nåja, kanske ska ta och packa skötväskan då. Jag har ju en tendens att alltid missa något när jag är tvärsäker på att skötväskan är perfekt packad (om det nu ens finns något som en perfekt packad skötväska).
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0