Nytt smeknamn kanske..

Hmm.. Tror det börjar bli hög tid att komma på ett nytt smeknamn till Malva. Jag har ju, i olika former, refererat till henne som "lillskruttan". Nu har det dock börjar krylla av "lillskruttar" överallt på min facebook. Hmm.. Fast jag lär ju inte lyckas, Malva har varit en lillskrutt redan i magen. Även om hon var en liten tjockis på 3700g när hon föddes. :)
 
Nåja, just nu ligger LILLSKRUTTAN och sover. Tredje gången gillt. :) Själv försöker jag fördriva tid. Ska hämta upp min kära sambo vid halv 17, sen ska vi till hemmakväll och lämna av en film som vi "hyrde" (gratis) igår, och SEN ska vi äntligen montera stolen. Eller vi och vi. Vi lär ju bara titta på medan någon medarbetare i butiken monterar den. :)
 
På tal om filmen igår så kikade vi på This is 40. Det var helt okej, lite knäpp men ganska rolig. Tror dock jag hade uppskattat den mer om jag inte varit så trött. Fast jag är ändå mer förtjust i "föregångaren" På smällen. Å andra sidan kanske det beror på att Katherine Heigl är med i den och jag tycker hon är fenomenal! :) 
 
 
 
 
På smällen/Knocket up utspelar sig som sagt före This is 40. 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0