En uppdatering

Det blir inte så mycket bloggande från min sida nu för tiden. Till mitt försvar så har jag faktiskt försökt. Skrev ett ganska långt inlägg från mobilen och precis när jag var klar och skulle publicera det så bestämde sig telefonen för att den inte kunde få kontakt med blogg.se. Jag blev liksom lite sur och har därför inte försökt blogga något sen dess..
 
Så vad har hänt sent sist? 
Vi firade Mattias i förväg i lördags (han fyller egentligne år idag), det var ett bra kalas med det blev väldigt många intryck för Malva, hon var övertrött och helt omöjlig på kvällen. 
 
I söndags åkte vi till Göteborg för att hälsa på Hanna, Kenneth och lille Willgott. Och liten är han minsann! Har svårt att minnas att Malva någonsin varit så liten men det har hon visst. Hehe, jag blev visst lite bebissugen av hela besöket. Fast sen räcker det ju med att spendera en kvart med Malva för att förvandla suget till förskräckelse. Haha, hon är underbar min lilla raring men ack så jobbig. 
 
Igår åkte vi in till lekcenter igen för att kolla på bilbarnstolar igen. Jag gillade dem bäst där, vi hade inte samma tant som visade oss stolarna men hon vi hade igår var också trevlig. Malva fick provsitta Britax multitec och Axkid kidzone. Det är ju de två stolarna som jag velat mellan hela tiden. I övrigt så är de väldigt likvärdiga varandra. Axkiden har ett mycket fiffigare nack och ryggstöd (som kan justera sig självt), å andra sidan är Britaxens nackstöd bredare och fångar upp huvudet lite snabbare. Jag har personligen varit lite mer förtjust i Axkiden men Britaxen har utnämnts till bäst i test.. Nåja, efter månader av velande har vi slutligen bestämt oss.Vi lät helt enkelt prislappen på avgöra. De hade nämligen "rea/rabatt" på vissa av Britaxstolarna. Det hela berodde på vilken färg man köpte. Vi velade lite mellan en blå (billigaste, för 2800) och en grå för (3000). Men tillslut så fick det bli den gråa stolen. Så nu har de lagt undan en sådan åt oss, vi ska dit i eftermiddag och köpa samt få den monterad i bilen. Det känns så sjukt att inte använda babyskyddet längre. Malva är ju fortfarande min lilla baby... :/ Å andra sidan känns det ju bra att slippa släpa runt på babyskyddet också.
 
Bild? Självklart!
 
 
 
Jag troooor (med rejäl betoning på tror) att det är en sån här vi skaffat. Det finns nämligen en till gråaktig så jag blev lite osäker nu, men jag tror som sagt att den vi bad dem lägga undan igår såg ut såhär. 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0