En liten uppdatering

Gaaah! Inför resan hit var vi lite fundersamma om Mattias skulle klara av att ligga i Ann-Louis säng. Vi trodde att han kanske skulle få ont i ryggen för den är så mjuk. Men han klarar sig fin fint han. Jag däremot får så ont i ryggen att jag knappt kan vända mig på morgonen. Who knew! Typ. Fast om jag ska göra sängen rättvisa så tror jag in det är dens fel, jag skyller det hela på tjockiskudden som i smyg försöker bryta nacken av mig. 
 
Idag har vi, återigen, strålande sol, vi har faktiskt haft rejäl tur med vädret när vi varit här. Första delen av helgen spenderades i mitt underbara, men myggiga, Rudsjö. 
 
 
 
 
Malva och Mattias busade så mycket på kvällen att lillskruttan fullkomligen skrek av skratt. <3 :)
 
 
 
Idag blir det först och främst shopping. Vi ska spendera morgondagen med att baka tunnbröd<3 aka "stutar" så idag ska vi shoppa ingredienser. Jag är även sugen på att bada men vet inte hur det blir med den saken. Först ska jag ju övertala resten av gänget. Och sen måste jag ju hitta en lämplig badplats. Strömsunds Camping vore ju enklast, där finns ju t.o.m. en tempererad pool som Malva kan bada i, men vi kan ju inte släpa med oss Dunder dit. Tror inte det skulle uppskattas. Å andra sidan tror jag inte Malva får bada. Sen bajshistorien i Turkiet så är jag inte särskilt impad av barnpoolar eftersom en del idiotföräldrar inte tycks ha rätt badkläder på sina ungar så det läcker bajs och skit i badvattnet. Inte okej. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Så stor Malva ser ut i sittvagn :-)
Ha det bra på resten av semestern.
KRAM!

2013-08-05 @ 11:59:44
Postat av: Helena

Så stor Malva ser ut i sittvagn :-)
Ha det bra på resten av semestern.
KRAM!

2013-08-05 @ 11:59:45
Postat av: Elisabet

Hon är stor också. :) Nu ålar hon sig fram överallt och gör krypförsök titt som tätt och trakasserar hunden vid varje tillfälle som ges.

2013-08-06 @ 15:24:08
URL: http://elajsans.blogg.se
Postat av: Ann-Louis

hmpf, min säng är hård ;O... typ billigaste som fanns och därför med minst fjädrar, jag kan inte sova i för mjuka sängar.

Svar: Din säng är mjuuuk! Och din kudde är en tjockis som ger nackspärr. Hur har du kunnat sova med den utan att bli helt sned? :O
Elisabet

2013-08-06 @ 15:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0