Ditt och datt. Igen.

ZzzzZZzzz.. Malva har verkligen gjort det till en regel att vakna flera gånger varje natt varav vi måste amma vid minst två av dem. Behöver jag säga att det är jobbigt...? :(
 
Idag har vi roat oss med städning, eller jag i alla fall. Har även beställt en tårta. I år bakar jag absolut ingenting till kalaset. Har varken tid, ork eller inspiration till det. Men vi mixtrade dock lite med "originaltårtan" som fanns att beställa så det är bara att hålla tummarna för att det jag beställde blir gott. Om inte får väl folket livnära sig på kakor, funkar det med. :)
 
Under eftermiddagen fortsätter städandet, jag har liksom inte hunnit ikapp sen vi var i jämtland. Vi (jag) har alldeles nyligen lyckats packa upp allt. Tror jag i alla fall. Så det blir städning och sedan iväg en sväng för att hämta älsk på jobbet. Stackarn har fått jobba över varje dag hela den här veckan och ikväll är det fotbollsträning, så ska han hinna med den är det bilen som gäller. Nåja, det gör inte mig så mycket, en ursäkt till att bara kom bort från all städning en stund, det tackar jag inte nej till. 
 
Nåja, nu ropar både disk- och tvättmaskinen på mig. Jag hyser en stark hatkärlek till dem båda. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0