Det där med egenföretagare..

 
Alltså ibland tänker jag att det vore nice att vara egenföretagare. Och ha ett smart koncept. Typ Gekås (om det inte vore för att det redan finns). Idag är jag extra sugen efter att ha sneglat på olika företags vinster från förra året. Förra året gick Gekås med en vinst på över 200 miljoner. 200 MILJONER!!! (?!). Företaget Mattias jobbar åt gjorde en vinst på över 50 miljoner. Så nu sitter jag här och tänker på min futtiga föräldrapenning. Den taxar väl in på ynka 20 tusen på ett år eller nåt.. Alltså det ligger ju massvis med jobb bakom företagen, det fattar väl jag med. Men seriöst, 50 MILJONER!!? Jag fattar att Mattias chef blir pjutt över att betala övertid för det är ju såååå dyrt. Tänk om han bara gjorde en vinst på 45 miljoner, hur skulle det gå då liksom? 
 
Undrar vad Gekås gör med sina vinstpengar? De expanderar ju stup i ett men ändå, lite nyfiken på vart resten tar vägen blir man ju. 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag jaga i fatt Malva som försöker bestiga mammas tvbänk samtidigt som hon skriker: ddahhdaah aaagh! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0