When in doubt

Alltså när man velar om att göra något.. Då ska man helt enkelt inte göra det. 
 
I morse hade jag beslutsångest om huruvida jag skulle försöka sova lite till eller inte. Tillslut bestämde jag mig för att försöka somna. Jag vaknade efter 50 minuter och hade då drömt en jobbigt svartsjukedröm.. (????????) Såna har inte jag drömt på evigheter, jag är ju inte ens svartsjuk. Det finns liksom ingen anledning till det eftersom jag för en gångsskull dejtar/är tillsammans med någon som faktiskt begriper sig på monogami. Sjukt irriterande. Drömmen alltså. Dessutom var drömmen så typisk mig. Eller, jag var så typiskt mig i drömmen. Å andra sidan kan jag väl knappast förvänta mig att jag ska vara som någon annan? 
 
Nåja. Så först var jag irriterad på Mattias, dvs innan jag hunnit vakna ordentligt. Och nu är jag irriterad på mig själv. Hmpf, svartsjukedröm. Störtlöjligt! :@ Men men, så är det. 
 
Om ungefär en timme kommer systeryster med övriga familjen. Jag ska vara hundvakt medan de busar med Leo på busfabriken eller vad det nu heter. Sen blir det lunch här hemma och sedan snyltar jag skjuts av dem till Gekås. Är lite smått nervös över att åka dit med Malva men det ska nog gå bra. För ovanlighetensskull är jag inte så bekymrad över alla pestinfekterade människor (än). Jag är bara orolig över att hon ska vara kinkig för att det inte är tillräckligt spännande. Å andra sidan finns det ju tusen saker att titta på så det kanske går bra i alla fall. Nu ska jag bälja i mig en liter vatten (dvs 1 dl kanske, men det känns som 1 liter) och busa med min morgonglada baby. :)
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0