Tisdag

 
Jahopp.. Vet inte riktigt vad jag sja hitta på. Har redan klarat av dagens promenad. Blev en tur på ca 5 km så det är ju helt okej. Gick bort till Eurostop och shoppade en ny mössa till lillskruttan eftersom den hon har börjar bli lite liten. Och dessutom är det bara en tidsfråga innan den blir för varm. Den nya var för övrigt rätt billig, kom undan med 30 kronor, mössan var billigare än strumporna som de hade där.. (?) 
 
Men men, kanske myser ner mig i sängen med Malva en stund för nu börjar jag bli trött. Är hon på humör kanske jag kan ha lite högläsning för henne. Hon brukar dock inte vara särskilt intresserad när jag läser för henne ur "Magikerna" som jag håller på och läser nu. Då tyckte hon det var avsevärt mer underhållande när vi i lördags rappade trollmors vaggsång, haha. :) Det fick mig för övrigt att inse att jag verkligen suger på att rappa. Alltså, jag är över lag dålig på att sjunga, men seriöst, rappning, HUR gör man?! Det är visst betydligt svårare än man kan tro. 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag underhålla min småfisande bebis. För att vara en ljuvligt doftande bebis så stinker hon prutt ganska ofta. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0