Instängd

Hmm, jag känner mig lite lätt missnöjd med den här dagen. Min kära sambo frågade mig i morse om jag behövde bilen något idag, utan tänka mig för sa att att han kunde ta den för jag skulle ju ändå ingenstans. Vilket i och för sig är sant. Däremot tänkte jag ta en lååång skön promenad med lillskruttan idag. Dels för att hon ska kunna sova ordentligt och dels för att jag själv ska få motionera lite. Det är minsann på tiden. So far so good. Gissa vad jag kommer på när vi ska bege oss ut??
 
JO, att  vagnen är i BILEN som står på älsklingens jobb. Typiskt. -.- För att ha så lätt för logik är jag förvånansvärt trög. :@
 
Så i stället för en skön promenad i strålande väder så har jag nu suttit instängd i lägenheten med irriterande katter och en irriterad bebis som inte riktigt lyckas somna. Tror dock vi lyckats nu, efter 3 timmar. Skam den som ger sig. Eller nåt. Jag kompenserade den uteblivna promenaden med lite tristessbakning samt dammsugning och diskning. Kan inte fatta att jag faktiskt är en akademiker. Känner mig snarare som en 24/7 hushållerska. :/
 
Just nu väntar jag på telefonsamtal från min barnmorska. Jag ska dit och eventuellt sätta i en P-stav någon dag. Känns lite gruvsamt. Känns obehagligt att fjanta runt med hormoner på det där viset, men men, det blir kanske bra tillslut, jag kan ju inte andvända piller och sånt längre. Eller kan, kan jag väl. Frågan är ju bara hur effektiva de skulle vara.
 
Sen lär väl kvällen spenderas i soffan. Jag har lagt in veto och vägrar laga middag idag. Min kära sambo har ju bilen så han kommer hem tidigt, och vi ska bara äta korv och makaroner och det kan man ju slänga ihop på 20 minuter typ så han får minsann inta positionen vid spisen ikväll. Mohahahaa! :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0