Hur

Hur hur HUUUUUUUR väljer man dagis?!  Lotta? Sten, sax och påse?!  -.-
 
Har funderat på detta länge men kommer fortfarande inte fram till något och egentligen borde vi redan ställt lillskruttan i kö. Inte okej. :/  Och det blir inte lättare att fundera genom att vara mega trött. 
 
Vi var helt slut här hemma igår. Malva slocknade vid 17, sov till 20, då jag väckte henne för att amma och sedan somnade hon om igen. Och tyckte därför att det var morgon klockan 3 i morse. -.- Fast jag fick henne faktiskt att somna om tillslut och sova till halv 7. Så så var det med den saken. Men nu är det som sagt hög tid att fatta beslut om dagis. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Det beror väl på vad det finns för utbud? Samt om du vill att de ska någon speciell inriktning, typ Montessori, mer utvecklat genustänk osv :) Lycka till! :)

Svar: Tack :) Ja mitt problem är löjligt nog att det finns för stort utbud. Fast några sållas ju bort för det får inte ta för lång tid att ta sig dit. Morgontrafiken är ju inte alltid den roligaste. Men men, vi ska ta och besöka några snart så vi får lite tydligare uppfattning om dem. :)
Elisabet

2013-05-04 @ 13:20:46
URL: http://doberck89.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0