Done and done

 
Då var det gjort. Blodprovet inför besöket hos Aleris. Fast när jag kommer dit har det inte gått ett år sedan operation, det saknas faktiskt en vecka, men men, det lilla gör nog ingen skillnad. Själva provet gick väl bra. De snodde 7 rör blod och stack mig 3 gånger. Jag har så klena vener så de går sönder stup i ett. Men men, det resulterade i ett stick i handen och tillslut fick de tillräckligt med blod i alla fall. I övrigt är det lungt idag. Min förbannade våg spelade mig ett försent aprilskämt. Haha. 
 
Skulle väga mig i morse och vågen påstod att jag tappat 12 kg. Sen igår alltså. Haha xD Jag trodde naturligtvis inte på den utan vägde mig igen. Då påstod den att jag tappat 10 kg sen igår. Ett svagt, naivt hopp började spira men jag tänkte 3e gången gillt. Då visade den att jag var 200g tyngre än igår. Skitgrejer! Haha xD 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Malva och se om jag kan övertala henne att sova lite. Bortsett från 10 minuters slummrande så har hon inte sovit något alls sen i morse. As usual. Malva är förvisso men första bebis men jag tycker ändå hon sover ovanligt lite. Den mängd Leo sov när han var typ 1 år, så länge/lite sover hon redan nu. Hoppas inte hon ärvt mina kassa sömnvanor. Tokerier. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0