Död och förbannelse

 
Gaaah! :@ Vilken skitkväll! Har känt mig som en zombie hela dagen. Har varit sådär trött när man är alldeles matt i kroppen och det känns som att man inte ens orkar lyfta armarna. (???)
 
Maya är dessutom fortfarande borta. Jag har gjort min livs första banankaka men den luktar äckligt och smakar ingenting. Tror jag. Jag har även gjort chokladbollar för att bli av med lite havregryn som börjat bli gammalt. I ren nyfikenhet smakade jag på smeten från mina fingrar och blev besviken eftersom det inte alls smakade lika gott som när jag var liten. Så nu är säkert chokladbollarna äckliga. Och sen efter att ha röjt i köket tänkte jag ta och desinficera lillskruttan nappar och flaskor mm. Givetvis hittade jag inte alla napparna bara för det. 
 
Jag börjar misstänka att universum konspirerar emot mig... Eller så kan det kanske vara så att Malva smittat mig med sin förkylning. Och alla vet ju att de där barnbacillerna är de värsta som finns! :O 
 
Nåja, nu ska jag återgå till napp och flasktjänst innan jag lockar på Maya en sista gång för idag i naivt hopp om att hon ska komma hem.
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0