Besviken

Jag är en smula besviken p.g.a. bvc besöket. Lillskruttan väger bara 5100g, hon går fortfarande upp för lite så nu ska vi börja ge ersättning igen. Det har jag inte alls lust med. :( Och jag fick även förslaget att kanske sluta amma på den sida som krånglar hela tiden, om det är så att jag inte står ut med det dvs. Det gör inte lika ont idag som igår så jag ska nog tjura på ett tag till. 
 
Vi behöver inte ge så mycket ersättning, lite extra bara 2-3 gånger per dag efter att hon ammat, men ändå. Känns som ett nederlag. :( Om hon fortfarande inte går upp som hon ska med hjälp av ersättningen så kanske de ska börja kika närmare på hennes kräkningar. Hon på bvc trodde inte att kräkningarna hade något med vikten att göra men om ersättningen inte hjälper så är det ju defintivt något som inte står rätt till. 
 
Hon ville även boka tid för vaccineringen. Tanken är att det ska ske när lillskruttan blir 3 månader. Men det är den enda dagen under den veckan som vi inte kan för då är vi nämligen hos Aleris i Lund. Så vaccineringen skulle bli veckan därpå i stället. 
 
Nåja, nu ska jag krypa ner i sängen och fantisera om kakor. Fantasier har den utomordentliga fördelen att de inte innehåller några kalorier. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0