You are not alone

 
Hehe, Micheal Jackson började just sjunga i mitt huvud. Därav rubriken.
 
 
 
 
 Dessutom passar den alldeles utmärkt till inläggets tema. Nämligen att jag INTE är ensam i C-uppsatsens alla utmaningar. Jag har visserligen haft möjligheten att få skriva uppsatsen själv, vilket jag varit riktigt sugen på då jag kan tycka att grupparbeten är en aningen besvärliga ibland. Men samtidigt så vill jag inte riktigt ta mig an c-uppsatsen ensam. Men nu när jag har en gruppkamrat så ökar ju chansen att jag blir klar under hösten markant. Goodie för det vore sååå underbart! :thumbup: 
 
Så jag och Filip ska ta oss an C-uppsatsen tillsammans (samt mina kommande humörsvängningar hehe :P ). Våra gemensamma kunskaper inom inriktningarna strateg (jag) och produktion (Filip) blir säkert lysande. I morgon väljer vi tema och sedan är bollen i rullning. Creepy men spännande.
 
En annan boll som är i rullning är kontakten med program- och kursansvarig (tydligen är det två olika personer, så lite man vet ibland).  De vet om mitt kommande studieuppehåll och jag har blivit försäkrad att min praktik inte försvinner bara för att jag gör uppehåll. Puh! Dock skrev läraren en underlig sak, han skrev nämligen att jag kunde göra min praktik under vårterminen 2014 i stället för nästa år. Jag ställer mig frågande till det eftersom jag inte förstår varför jag inte kan få göra den under hösten 2013. Varför vänta ända till vårterminen liksom? Det vore nice att göra praktiken på hösten för då slipper jag konkurrens från mina "underkursare" för de flesta av dem kommer ju vara upptagna med c-uppsatsen då. Men men, ska ta upp det med läraren senare, det ligger ju ändå en bit fram i tiden så jag ska nog inte oroa mig lilla hjärna med det nu ändå. 
 
Jaha, det var väl allt jag hade att komma med just nu. 
 
Bye byeee ^^
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0