Tisdag. Typ.

 
Jahopp, den här dagen har huvudsakligen spenderats med att söka vetenskapliga artiklar samt läsa några av dem. Sov dock en liten stund på soffan, skulle egentligen bara ta en paus när jag kom hem från skolan och snegla på Det Okända innan jag satte igång med läsningen men vips så sov jag. 
 
I morse var vi även på besök hos MVC. Blodtryck och faste-blodsocker var kanonbra, någon eventuell graviditetsdiabetes lyser fortfarande med sin frånvaro så det är ju bra. :) Vi fick också lyssna på hjärtat, jag hade varit lite fundersam på om det skulle vara svårt att höra eftersom jag är en sån tjockis men det var visst inga problem alls. Hon hann knappt sätta apparaten mot magen innan hjärtljuden hördes. Mysigt. :) Lill*ns puls tror jag låg på runt 130, fort som tusan i mina öron men det var visst normalt. Just nu roar sig h*n med att demolera mitt inre.
 
I morgon är det skola som gäller. Har föreläsning mellan 9-12 och efter det fortsätter vi med artiklarna. Ska skumläsa och välja ut några vetenslapliga artiklar, har sållat ner till 7 artiklar nu men ska ner till 3-4 artiklar. När det är gjort ska vi lusläsa dem och skriva om vilka vetenskapsteorier som ligger till grund i författarnas resonemang mm. Typ. Men men, det får bli i morgon, har skumläst två artiklar idag samt seglat igenom två andra så jag har en hel del kvar att läsa. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0